Serious Gaming Event 1 juni 2022

 

 

Leuk dat je er bij bent!

Hartelijk dank voor je inschrijving voor het Serious Gaming Event op 1 juni aanstaande, wij hebben je inschrijving in goede orde ontvangen en kijken uit naar je komst.

Je ontvangt ook een bevestiging van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mail adres.

Tijdens het event delen verschillende (internationale) organisaties hun ervaringen met het inzetten van serious games en hoe het hen heeft geholpen. Bij het ontwikkelen van leiderschap, teams beter te laten samenwerken, cultuurverandering tot stand te brengen, collega’s elkaar beter te leren kennen en teamresultaten te versterken.

Tijdens het programma is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Wij sluiten het event af met een heerlijk walking dinner van topklasse.

Na afloop van het event ontvang je van ons een inspirerende goody bag. Heb je na je inschrijving nog vragen, wil je graag een collega meenemen of kunnen wij meedenken over de mogelijkheden? Wij helpen je graag!

Serious Gaming Event Juni 2022

Meer uit je team halen? Kijk eens naar deze serious games

Teamup Feedback Challenge

TeamUP

Met TeamUP leert jouw team elkaar op een nieuwe en intense manier beter kennen. Je ontdekt elkaars kwaliteiten en uitdagingen en je gaat met elkaar in gesprek over zaken die er binnen jouw team écht toe doen. Met TeamUP kan iedereen binnen het team én het team als geheel kan daardoor krachtiger en succesvoller werken.

 

LinkXs Serious Game

LinkXs

De teamgame LinkXs is ontwikkeld om te oefenen met samenwerking, communicatie en het goed verdelen van beschikbare middelen. Teams hebben elkaar nodig om een aantal uitdagende puzzels op te lossen. Dit zorgt voor veel dynamiek, energie en plezier. Maar het roept ook herkenbaar en natuurlijk gedrag op.