Event – High Performance Culture 10 november 2022

 

 

Leuk dat je er bij bent!

Hartelijk dank voor je inschrijving voor het High Performance Culture Event op 10 november aanstaande, wij hebben je inschrijving in goede orde ontvangen en kijken uit naar je komst.

Je ontvangt ook een bevestiging van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mail adres.

High Performance Culture
Door te concentreren op datgene wat echt belangrijk is, behalen organisaties met een High Performance Culture significant betere resultaten dan vergelijkbare organisaties. Er is ook een sterke correlatie tussen high performing organisaties en hun cultuur. Financieel gezonde en succesvolle organisaties hebben in de meeste gevallen een krachtige en onderscheidende corporate cultuur.

High Performance Culture

Inspirerend event
Tijdens het event ga je nieuwe inzichten, inspiratie en ervaringen opdoen om ook in jouw organisatie een High Performance Culture tot stand te brengen. Er zijn verschillende deelsessies waarin wij de verschillende aspecten van de High Performance Culture nader belichten, zoals de ontwikkeling van leiderschap, samenwerking binnen en tussen teams, organisatiecultuur en het versterken van resultaten.

En natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Wij sluiten het event af met een heerlijk walking dinner van topklasse.

Na afloop van het event ontvang je van ons een mooie goody bag. Heb je na je inschrijving nog vragen, wil je graag een collega meenemen of kunnen wij meedenken over de mogelijkheden? Laat het ons hier weten. Wij helpen je graag!

Meer over High Performance Culture

Teamup Feedback Challenge

TeamUP

Met TeamUP leert jouw team elkaar op een nieuwe en intense manier beter kennen. Je ontdekt elkaars kwaliteiten en uitdagingen en je gaat met elkaar in gesprek over zaken die er binnen jouw team écht toe doen. Met TeamUP wordt iedereen binnen de organisatie én de organisatie als geheel krachtiger en succesvoller.

 

Organisatiecultuur

High Performance Culture

Het hebben van een heldere visie, inspirerend leiderschap en effectief talent management zijn slechts enkele elementen die zorgen voor een High Performance cultuur binnen organisaties. Meer weten? Lees dan hier verder over alle uitdagingen en mogelijkheden of neem contact met ons op, wij helpen je graag.