Bedankt – Brochure Fizzinity

 

 

Bedankt voor het aanvragen van de brochure over Fizzinity

Teambuilding en verbonden teams

Individualisering van werk is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Bij InContext geloven wij dat verbinding met en tussen medewerkers de sleutel tot succes is en dat deze verbinding innovatie en co-creatie bevordert. Teambuilding is daarom belangrijker dan ooit.

Fizzinity is een inspirerend en interactief teambuilding platform. Met vragen en opdrachten leren teamleden elkaar spelenderwijs beter, maar vooral ook anders kennen. De samenwerking binnen het team verandert direct terwijl teamleden bovenal veel plezier met elkaar hebben.

Klik op de knop hieronder om direct naar de brochure te gaan. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen of kunnen wij meedenken over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen je graag!

Fizzinity - De teambuilding game

Meer uit jouw team halen? Vraag een gratis demo aan!

Fizzinity

Onze teambuilding game Fizzinity helpt jou juist nu het nodig is, zonder bij elkaar te hoeven komen. Nu ook in een speciale Kerst- en Nieuwjaarseditie

Teamwork QT

Met behulp van het intelligente platform leer je met TeamworkQT vraagstukken en problemen binnen jouw team niet alleen te herkennen, maar ook op te lossen.