Bedankt – Brochure Bedrijfssimulaties

 

 

Bedankt voor het aanvragen van de brochure over onze bedrijfssimulaties

Je wilt je organisatie in beweging krijgen. Maar dan wel op een manier die innovatief, impactvol en inspirerend is. Het verschil maken en een blijvende herinnering achterlaten. Het mag ook een spannende en leuke ontdekkingstocht zijn, als er maar écht iets gebeurt. Wij zien al 30 jaar dat op maat gemaakte bedrijfssimulaties die de werkelijkheid perfect weergeven het verschil kunnen maken. Voor jou. Voor jouw team. En voor jouw organisatie.

Ik ken geen beter instrument dan een bedrijfssimulatie om jouw medewerkers een uitdagende, verrassende en vooral waarheidsgetrouwe (leer)omgeving te bieden. Zodat zij in alle veiligheid kunnen leren, oefenen en experimenteren met hun eigen leiderschap en strategische keuzes. Om direct te ervaren welke impact besluiten en acties hebben en wat veranderingen in aanpak of gedrag teweeg kunnen brengen. Het resultaat: een ongeëvenaarde en impactvolle leerervaring die medewerkers hun leven lang bij blijven.

Kunnen wij jou helpen om dit binnen jouw organisatie tot stand te brengen of wil je eens verder praten over de mogelijkheden? Dan zijn wij er voor je. Altijd.

Klik op de knop hieronder om direct naar de brochure te gaan.

Bedrijfssimulaties InContext

Meer uit jouw team halen? Vraag een gratis demo aan!

DEBS platform - Impact Samenwerking Leiderschap

DEBS

DEBS daagt jouw medewerkers uit om besluiten te nemen op basis van beschikbare informatie en resources. Uit alle interacties volgen steeds nieuwe uitdagingen, dilemma’s en strategische cases die samen opgelost moeten worden.

Quadrality

De inhoud van Quadrality wordt aangepast aan de wensen en context van jouw organisatie, bijvoorbeeld op basis van de cultuur of kernwaarden. De game stimuleert de dialoog over en reflectie op waarden en gedrag vanuit verschillende perspectieven.