Bart Godthelp

Over mij

Het motiveert mij een professionele en leuke omgeving te creëren waarin klanten echt geholpen worden om (nog) beter te worden, collega’s gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen en met onze internationale klanten te werken aan verbinding, impact en duurzame resultaten.

Met 25 jaar werkervaring in professionele dienstverlening ben ik de Finance & Business Operations expert in ons supportteam. Deze ervaring wordt zowel voor onze klanten als onze interne organisatie benut op het gebied van financiën, management, legal, ICT, strategie en processen. 

Inspiratie, creativiteit en partnership gaan bij InContext hand in hand met analyse, daadkracht en resultaat. Met ambitie, creativiteit en lef maken we écht een verschil en bieden we vernieuwende, duurzame oplossingen aan onze opdrachtgevers. Klanten beschrijven onze aanpak als onorthodox, gepassioneerd, zorgvuldig en verrassend. En altijd gericht op het bereiken van meetbaar resultaat.

Strategische verandering van organisaties en gedrag van mensen komen samen bij InContext. Met onze unieke combinatie van kennis en competenties, van hard en zacht, plaatsen wij elke interventie in de context van organisaties en daarmee rechtstreeks in het hart van het vraagstuk. Het geeft mij veel energie om daaraan bij te dragen met ons team.

Michel Werry

Meer over Bart

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Post-graduate Professional Sport Management, Sport Management Institute (SMI)
  • Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

Ervaring

Better Future – Better Meetings, Korn Ferry – Hay Group, Eat Well Global, Stichting Buzz Nederland – Buzz Women, UPANE, New Women Connectors.