Anouschka Lyklema

Over mij

Ik houd ervan om complexe situaties overzichtelijk te maken. Om de strategie tastbaar te maken. Om de visie tot leven te brengen. En om deze naar concrete resultaten te vertalen.

Na enige jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik al snel de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt waar ik mijn passie voor projectmanagement, veranderprocessen en marketing ontdekt heb. Ik houd ervan om mij vast te bijten in uitdagende vraagstukken en te kijken hoe we klanten steeds beter van dienst kunnen zijn.

Mijn kracht, interesses en energie sluiten naadloos aan bij de missie van InContext. Om wezenlijke dingen tot stand te brengen, veranderingen te realiseren en visie tot leven te brengen. Altijd gaan voor het beste resultaat, plezier met elkaar hebben en waarmaken wat we beloven. Prachtige beloften die wij met een bevlogen, intelligent, en inspirerend team mogen realiseren. Voor onze klanten over de hele wereld. Elke dag weer. Ik ben er trots op dat ik daar onderdeel van ben en mijn steentje aan mag bijdragen!

Anouschka Lyklema

Meer over Anouschka

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • BSc, Fysiotherapie
  • Bedrijfskunde in de Zorg
  • Customer Insights & Datadriven Marketing
  • Master of Business Administration (MBA)

Ervaring

VvAA, Livit Orthopedie, Olympia Uitzendbureau, Wellantcollege (nu Yuverta), VNO-NCW en Randstad Uitzendbureau