Anouk Bakker

Over mij

Verplaats jezelf in de ander. Een zin die heel dicht bij mij staat en die voortkomt uit een oprechte interesse in de ander. Van kleins af aan houd ik mij al bezig met het begrijpen hoe mensen denken en waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. De ‘waarom’ vraag staat voor mij hierin centraal. Pas als je die weet, ben je in staat om de ander te begrijpen. Dit was ook de reden waarom ik psychologie, leiderschap en change management ben gaan studeren.

Mij zet je aan door grote, complexe vraagstukken op te lossen. Dit daagt mij uit om constant te kijken naar het grotere geheel en de onderlinge relaties. Alleen al het begrijpen hiervan geeft zoveel nieuwe inzichten. Organisaties zijn heel complex, maar wel super interessant! Verder maak je mij het gelukkigst als ik zowel mijn analytische vaardigheden als mijn passie voor mensen kan inzetten.

Bij InContext houd ik mij bezig met organisatiecultuur en leiderschaps- en teamontwikkeling waarbij ik de mens centraal zet. Ik zorg ervoor dat alle belangen open op tafel worden gelegd. Duidelijke communicatie en transparantie zijn voor mij heel belangrijk, en vooral in combinatie met de InContext kernwaarde ‘plezier’.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de wil heeft om te leren en zich verder te ontwikkelen, alleen hebben we soms hulp nodig bij de vraag hoe. Hoe mooi is het om daar samen met mijn collega’s bij InContext een bijdrage aan te kunnen leveren zodat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Anouk Bakker - InContext

Meer over Anouk

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • BSc Psychologie
  • MSc Business Administration, Leadership & Change Management

Ervaring

OLVG en Damen