Aloys de Jonge

Over mij

In een veranderende en steeds complexer wordende omgeving is het noodzakelijk dat organisaties en hun medewerkers vatbaar zijn voor verandering en voortdurend bereid zijn te innoveren. Ik geloof dat de sterkste organisaties degenen zijn die hier het best toe in staat zijn. Hier help ik organisaties graag bij. Dit doe ik het liefst door ideeën te presenteren, in gesprek te gaan met mensen en door innovatieve manieren van leren te stimuleren.

 

Als examentrainer heb ik een passie ontwikkeld voor het begeleiden van mensen en het stimuleren van leren. Ik geloof daarbij sterk in het laten ervaren van nieuwe manieren van werken, in plaats van mensen simpelweg te vertellen wat te doen.

 

Het werk als consultant biedt mij de mogelijkheid om veel mensen te ontmoeten en te helpen, en om zoveel mogelijk organisaties te helpen met innovatieve methoden om te veranderen. Ik sta bekend om mijn vermogen om sterke relaties op te bouwen en om analyses uit te voeren om oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van organisaties en hun medewerkers.

Meer over Aloys

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Bachelor’s degree, Industrial Engineering and Management (Hanze)
  • Master of Science – MS, Health Economics (Erasmus School of Economics)

Ervaring

UMCG Universitair Medisch Centrum Groningen, ValueCare