Allround administrateur

 

 

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

25 jaar geleden zijn we met InContext begonnen met het idee om iets geweldigs in de wereld te zetten. Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving.

Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden: vol met waarden die echt worden geleefd, resultaatgericht, diepgaan met elkaar, informeel, ambitieus, een tikkeltje spiritueel, respectvol, ondernemend en uitdagend. Kortom een organisatie waar je bij wilt horen als je in alle opzichten ambitieus bent.

De Waarden van InContext

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

De functie van Allround administrateur bij InContext is divers en bestaat uit brede financiële dienstverlening aan de organisatie. Je vormt een hecht team met de Finance manager, je collega administrateur en de projectdesk.

In je rol als Allround administrateur ben je actief betrokken bij de business. Zo ben je vanaf de start tot aan de afronding betrokken bij onze projecten. Je verdeeld de werkzaamheden met de collega administrateur en voert de projectadministratie, verwerkt de bankmutaties, boekt de inkoopfacturen en zorgt voor de facturatie. Daarnaast ondersteun je de Finance manager.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een echte allrounder met een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen, bent zelf startend, communicatief vaardig en flexibel.
  • Je hebt ervaring opgedaan als administrateur of hebt er de opleiding voor afgerond en wil dit in praktijk brengen.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van Excel en wil dit graag verder ontwikkelen.
  • Aangezien wij samenwerken met veel nationale en internationale opdrachtgevers heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

InContext biedt een inspirerende werkomgeving. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie. De functie is parttime/fulltime, de mate waarin en de verdeling over de week is in overleg.

Enthousiast geworden?

Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar work@incontext.nl en wij nemen snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met Bart Godthelp via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!

 

Onze kernwaarden

Inspiratie, creativiteit en partnership gaan bij ons hand in hand met analyse, daadkracht en resultaat. Met ambitie, creativiteit en lef maken we écht een verschil en bieden we vernieuwende, duurzame oplossingen aan onze opdrachtgevers. Klanten beschrijven onze aanpak als onorthodox, gepassioneerd, zorgvuldig en verrassend. En altijd gericht op het bereiken van meetbaar resultaat.

Strategische verandering van organisaties en gedrag van mensen komen samen bij InContext. Met onze unieke combinatie van kennis en competenties, van hard en zacht, plaatsen wij elke interventie in de context van organisaties en daarmee rechtstreeks in het hart van het vraagstuk. Met verbinding, impact en resultaat.

Resultaat

Meetbare resultaten bereiken met en voor klanten. Verschil door onze dienstverlening moet voor alle klanten evident zijn. Duurzame winstgevendheid creëren.

Lol

Samen werken. Dingen doen die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, ook voor onszelf. Van elkaar leren en plezier hebben in het werk.

Integriteit

Duidelijke keuzes maken en daarvoor verantwoordelijk willen zijn. Niet meedoen, maar mee doen. Doen wat je belooft. Verbinding zoeken met het team en InContext.

Fair deal

Evenwichtige mix tussen wat je wilt brengen en halen. Nadenken over wat je de ander te bieden hebt. Accountable (willen) zijn.

F*ck mediocrity

De best mogelijke prestaties willen neerzetten. Goed werk als vanzelfsprekend ervaren en verwachtingen van klanten en collega’s willen overtreffen in alles wat je doet.