Abdelahad Ezaime

Over mij

Ik heb altijd interesse gehad in menselijk gedrag en de redenen achter besluitvorming. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik ervoor heb gekozen om marketing te studeren. Tijdens mijn studie International Business aan de Hogeschool Utrecht groeide mijn enthousiasme voor marketing, wat me ertoe heeft aangezet om een master in Marketing Management te volgen aan de Universiteit van Tilburg.

Bij InContext ben ik verantwoordelijk voor het beheren van diverse communicatiekanalen en het vormgeven van onze marketingstrategieën. Samen met mijn collega’s streven we ernaar om het marktaandeel van onze organisatie op duurzame wijze te vergroten. Wat anderen over mij zeggen? Een gedreven teamspeler met een passie voor leren en ontwikkelen.

Mijn carrière heeft me door verschillende facetten van Sales, Marketing en Recruitment geleid. Deze diverse ervaringen hebben mij een breed perspectief gegeven, wat ik nu toepas in mijn huidige rol bij InContext.

In een inspirerende omgeving zoals die van InContext, bloei ik op omdat ik hier veel verantwoordelijkheid krijg. Het is fantastisch om te werken in een setting waar mijn inzet wordt gewaardeerd en ik de kans krijg om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Het is geweldig om te zien hoe mijn bijdragen een echte impact hebben op onze projecten en onze klanten. Bij InContext voel ik me niet alleen gewaardeerd, maar ook uitgedaagd en geïnspireerd om elke dag het beste van mezelf te geven.

Wil je meer weten over mij en mijn werk bij Incontext? Aarzel niet om met mij contact op te nemen!

Meer over Abdelahad

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Bachelor: International Business (Hogeschool Utrecht)
  • Pre-master: Marketing Management (Tilburg University)
  • MSc: Marketing Management (Tilburg University)

Ervaring

Hays Recruitment, VodafoneZiggo